Πλακάκια - Είδη Υγιεινής

Paravalos

Paravalos - Ανακατασκευή Website

Η εταιρία “ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” και ο Κύριος Παράβαλος, μας εμπιστεύτηκαν για τη δημιουργία της διαδικτυακής τους παρουσίας με ένα δεύτερο Brand Name, το bathtiles.gr. Πλέον, μετά την ικανοποίησή τους από την ιστοσελίδας, μας ανέθεσαν την ανακατασκευή της υπάρχουσας βασικής τους ιστοσελίδας. Το Paravalos.gr, με ήδη μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ανακατασκευάστηκε με νέες ιδέες και design. Πλέον ενημερώνει αυτόματα τα προϊόντα του σε τιμές, αποθέματα και ό,τι μπορεί να αλλάξει για κάθε προϊόν. 

Περιγραφη

Για το paravalos.gr, η εταιρία μας ασχολήθηκε με την ανακατασκευή της ιστοσελίδας. Διαχειριζόμαστε επίσης τα Social Media της εταιρίας.

Περισσοτερεσ πληροφοριεσ

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό να αντικαταστήσουμε το παλιό. Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς, καθώς το προηγούμενο website ήταν τρομερά λειτουργικό, εμπλουτισμένο, πολύ ψηλά σε SEO Score και η αναγνωρισιμότητά του ήταν εξαιρετική. Με μεγάλη επιτυχία ανταπεξήλθαμε στη πρόκληση αυτή και μπορούμε να πούμε ότι το paravalos.gr είναι το “καμάρι μας”. Ένα πλήρως λειτουργικό website με διαρκή βελτίωση του SEO Score και τη καθημερινή ενημέρωση των προϊόντων.

WEBSITE PREVIEW

ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Αναπτύξαμε το paravalos.gr με σκοπό να γίνει ακόμα καλύτερο από ότι ήδη ήταν.

Μετά από μερικούς μήνες σε παραγωγή μπορούμε να κάνουμε κάποιες συγκρίσεις

Προϊόντα: Από ~5.000 πλέον έχει ~20.000

Λειτουργικότητα: Οι τιμές και το απόθεμα, πλέον ενημερώνονται αυτόματα

Παραγγελίες: Χωρίς χορηγούμενες διαφημίσεις, από ~2 παραγγελίες το μήνα, λαμβάνει η εταιρία ~3 την εβδομάδα. Λόγω αντικειμένου, είναι δύσκολη η Online παραγγελία για τον πελάτη.

Τηλέφωνα: Από πολύ νωρίς έφτασε ο νέος ιστότοπος να ανταγωνίζεται το παλίο στο πόσο οι πελάτες τηλεφωνούν στο κατάστημα.

Details

Υπηρεσίες
Γραφιστικά, Design, Marketing, Web Design, Web Development, Social Media, Data Entry

Πελάτης
ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ημερομηνία
Μάρτιος 2023 

Βρειτε το paravalos.gr

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΛΟΙΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ PROJECT;

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΡΓΑ

wpChatIcon